fredag 28. oktober 2011

Ut og inn

Nå er altså "chabby chic" helt ut, det sier i alle fall min venninne, og hun er oppdatert på sånt, så da er det vel sånn da?! Hjortedyr av alle slag er inn, ikke bare p.g.a elgjakta som pågår  for fullt. Så nå er det vel fritt fram for de gamle gevirene som "alle " hadde en gang for lenge siden? Tja, finn heller fram de gamle plastikkbambiene kledd med kunstpels som vi lekte med på 60-tallet, de er inn de,og tenk hvis du har et som er fra den tida, ja, da er dyret "retro" også!
"Den som sparer, den har ", sa min gamle farmor. Så vårt syrebeisede furukjøkken lever fremdeles hos oss, i all sin slitte prakt. Det er mer chabby, enn det er chic, og det er hvert fall ikke inn.
Det er det lenge siden det var. Vi hadde vel ikke mer enn fått det inn på kjøkkenet, stolte og fornøyde, før et interiørblad fortalte oss om et opp-pussingsobjekt: Et HÅPLØST SYREBEISA FURUKJØKKEN hadde fått "new look", og det var malt hvitt, selvfølgelig!! (Men nå må vel det kjøkkenet trenge opp-pussing igjen, hvitmalt ?!) Ut med hvitt, farger er inn! 
Jeg regner for øvrig med at i løpet av et år eller tre, så er vårt kjøkken på topp igjen, for nå er det altså "NATUR" som er inn!-  Og ja: Furu opplever ny renessanse i designerbutikkene, og bjørkestammer kommer inn stuene, ikke som ved, som er mest vanlig på disse trakter, men som de kunstverkene, hyller, knagger, installasjoner! Jeg lurer på når "Elg i solnedgang" blir skikkelig hot igjen?

Foreløpig satser vi på UTEKJØKKEN! Det er helt inne. Selv  om det er ute, og det er garantert NATURlig!! 

2 kommentarer:

  1. Det er så gøy å følge med på bloggen din, Karin! Du er skikkelig flink! :D Gleder meg til å snakke interiør med deg igjen ;) God klem

    SvarSlett
  2. Å, så koselig å høre i fra deg!! Gleder med veldig til å se dere alle i juleferien! Skal bli kjekt med litt interiørprating,ja! God klem til deg også!

    SvarSlett