tirsdag 25. oktober 2011

Kofferten er pakket

Jeg skal verken reise TIL eller FRA, kofferten min står allikevel fullstappet ved enden av senga vår, den riktig strutter av sommerklær. Men det hjelper ikke, det blir ingen tur på den uansett hvor mange ferieturer og reiser det drømmes om og planlegges på det soverommet.
Denne kofferten har nemlig blitt parkert her for alltid, og to ganger i året blir den pakket om:
Om høsten, med litt tungt hjerte hos "pakkersken", og om våren med raske hender og forventningsfulle blikk, skal tro om denne kjolen passer denne sommeren også, eller er den helt "ut"?

Vintergarderoben må kanskje oppdateres noe, og det kan jo være en artig utfordring, men det er alltid med et visst vemod at jeg pakker SOMMEREN vekk: Hagemøblene inn i garasjen, utepotter og kurver tømmes og ryddes bort, det er tid for piggdekk, og altså; sommertøyet lukkes inne i en koffert!...

Det er for øvrig veldig praktisk når vi ikke har så veldig stor garderobeplass :), og så ser jo kofferten koselig ut der den står og daglig minner oss om at selv om  tidene skifter, så er det alltid er rom for reiseplaner! Japan, USA, eller Østfold kanskje?!


                                                                                   
   PS! Kofferten er selvfølgelig et bruktbutikk-kupp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar