onsdag 18. januar 2012

GODT, NYTT ÅR!!

Kanskje litt seint å si det, men det er veldig godt ment!!
Det nye året har kommet over meg med et brak, store forandringer på jobben, mange nye utfordringer, alle aktivitetene som  en kanskje er en del av, skal "restartes", og det er kommite - og styremøter på alle bauer og kanter....

Og julepynten ligger fremdeles på loftsgangen og venter på den store nedpakkingen. Er det noe jeg ikke tuller med, så er det julepyntkassene. Her snakker jeg om pinlig nøyaktighet, rekkefølge og merking ("Monica - fra Friends- genet" mitt, tror jeg). Med andre ord: Den nedpakkingen kan derfor ikke skje i en fart, nei, god tid og presisjon må til.Noe jeg pleier å takke meg selv for når jeg skal pynte neste jul, for da ER juletrepynten i siste kassa som kommer fram, og da LIGGER juletrebelysningen og alt det andre klart, herlig!! Og tenk, det er bare drøye ti måneder, så er vi i gang igjen! Jeg kjøpte forresten den første julegaven sist mandag. .. og snart er det samling i "Julemessegjengen"! Er det ikke skjønt?!


Med så mye å pakke vekk, er det vel like greit å holde på jula hele året?!

3 kommentarer:

 1. For min del kunne i alle fall juletreet få stå hele året! :)

  SvarSlett
 2. Ja, der ER jo veldig koselig!
  Hva med den "japanske varianten"?! En kjøper et tre som står i en potte, og så planter en det ut etter jul, for så å grave det opp igjen neste jul, forhåpentligvis har det blitt litt større... Og slik holder man på til treet er blitt for stort til å ha inne!! Miljøvennlig og økonomisk!

  SvarSlett
 3. Det hørtes perfekt ut for meg! :)

  SvarSlett