lørdag 3. desember 2011

JULEMESSE!!JULEMESSE ER GØY!
Det synes i alle fall alle små og store som er i full aktivitet hele dagen i Flekkefjord Frikirke: Vi selger varer vi har brukt høsten på å lage. Vi lodder ut mange spennende og flotte gevinster, og det er et kjempepopulært "åresalg" som sviver og går til stor glede for alle med en antydning til et "gambling-gen".I kafeen er det stor omsetning.
Ute høljer det ned, men inne er det ingen som tenker på været, "fint vær ute til å være inne i- på julemesse"! Mange blir hele dagen og har allikevel "7 slag" og vel så det, og mange julegaver i veska når de kommer hjem; grei måte å ordne julebaksten og gaveinnkjøp på!

- Og liker man interiør, gjenbruk, eller simpelthen gode kaker, så finner man alt sammen, til hyggelige priser!
"Prinsessen på erten" og småkaker i hermetikkbokser i ny drakt!Fikk du ikke vært der?? Det blir sikkert messe neste år også!! Så det er bare å begynne å glede seg (og å spare...).

Glimt av vareutvalget


En fin gammel seng som også skulle selges!
Gjett om jeg er glad: Jeg vant en benk og alt som stod på
Her ser dere en som var med å hjelpe til i julemesse- laginga;
Stella  fikk være med "far " i garasjen å jobbe!
 Gjett om hun er fornøyd med resultatet?"

5 kommentarer:

 1. Så bra du vant den! Skulle nesten tro trekningen var "fikset" av takknemlige medhjelpere som en takk for all innsats og hardt arbeid du legger ned i dette hvert år ;-) Vel fortjent!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, heldigvis var det noen helt andre som trakk!!Det var en utrolig fin dag på alle måter, og veldig moro å vinne(pleier sjelden å gjøre det)

  SvarSlett
 3. Så koselig!
  Trist å være så langt borte fra selveste julemessa... Gleder meg til jul :)

  SvarSlett
 4. Vi gleder oss veldig vi også! Koser oss med en helt ny og vakker julesang mens vi venter, det er visst ei i England som har laget den!

  SvarSlett
 5. Her var det mykje flott.
  Og for ein flott julesang Ingrid har laga, kjempeflink.

  Hilsen fra Hilde Gilje

  SvarSlett