mandag 28. november 2011

Hvilepuls i førjulstida

Ja, det er faktisk sant! Midt i julemesseinnspurt, adventspynting og førjulsstrev, er pulsen min mistenkelig lav, i alle fall i kveld, for jeg har vært på Hidra, ei utrolig idyllisk øy. Her er det alltid vakkert, uansett vær, morgen eller kveld. Det er noe med hele atmosfæren her ute generelt, og stemningen i  "Fruenes hus" spesielt. To hyggelige damer har laget DEN koselige interiørbutikken i ei gammel bu ute i havgapet.

Jeg og mange damer med meg, tok turen i kveld. "Fruene" åpnet bare for oss, så vi følte oss som de "vip'ene":
Her ventet nybakt kringle og deilig kaffe i det som må være den hyggeligste garasjen som finnes. Det var tent lys i bøtter og spann, og inn i vinduene i det gamle, hvitmalte skipperhuset, var det lov å titte alt en ville. Der var det dekket et innbydende julebord, bare for å glede oss og alle andre skuelystne.

Bua var stappfull av alt en "interiørdame" kunne drømme om, lekkert utstilt. Fristelsene (og ideene) var mange, og mellom kikking og kaffedrikking og koseprat, klarte vi selvfølgelig "å dra kortene" noen ganger også... Herlig å handle julegaver i dette lille lokalet, ja, inspirerende rett og slett.

Vil du oppleve noe helt spesielt i førjulstida?! Dra til Hidra!!
Fruene; Kari og Reidun i døra til sin fantastiske butikk:
"Velkommen igjen!!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar