tirsdag 1. september 2015

Augustbarn

Jeg er et ekte augustbarn med bursdag 8.8. En flott dato, spør du meg... Men det er ikke bare den datoen jeg liker, hele måneden er herlig! Det er fremdels sommer, ofte er augustkveldene helt magiske når mørket faller på, og varmen smyger seg rundt kroppen. Lyngen, min favorittblomst, kler alle heiene rundt her, i år med en sterkere farge enn noen gang! Blåklokkene ringler fornøyde i veikantene. Hortensiaene i hagene rundt omkring tar helt av, og skogen er proppfull av bær. Fjellet er ofte fantastisk på denne tida, og sjøen er varm, i alle fall var den det på søndag! Årets utgave  av august har virkelig budt oss på mange opplevelser, både i naturen og ellers.
Det eneste jeg ikke liker med august, er at radioen hele tida skal mase om at "En sommer er over", og det allerede i slutten av juli. Hallo, det var jo i august at sommeren kom!
Selv om september sånn offisielt tilhører "årstid høst", så er det faktisk noe som heter "Indian summer", nemlig. Så jeg synger heller "Jag tror, jag tror på sommaren" litt til! God ettersommer!

En liten augustcollage til å varme seg på!

1 kommentar: