tirsdag 29. april 2014

Luksus på en tirsdag!

Hva skal vi ha til middag?
Noen ganger er planene klare for mange dager, med menyliste på kjøleskapet, og fryseren  fylt opp i samsvar med lista - praktfullt!
En har oversikt og kontroll og storhandler max én gang i uka! (Og har husket handlelappen) Det er både økonomisk, sunt og tidsbesparende.
Men ofte gjelder innfallsmetoden på vei hjem fra jobben. Skrubbsulten tar en nærmeste pølsepakke, suppepose, eller noe annet som går fort å tilberede. På et blunk er gode kostholdsråd (og prinsipp) glemt for en stakket stund i salig lykke over å kunne jafse i seg potetsalaten og den ferdigstekte kyllingen omtrent  i det samme en kommer over dørstokken hjemme.

I dag vant innfallsmetoden igjen på veien hjem... Nærbutikken fristet med herlige, ferske reker- kortreiste som bare det, og med masse grønt i ulike varianter (og bare litt majones) ble måltidet veldig sunt og veldig koselig! Og så på en tirsdag?! Helt perfekt! Til vanlig er smellferske reker her i huset  helge- og/eller gjestemat. Kanskje det var derfor det smakte så godt?? Dét og følelsen av sommer!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar