mandag 14. april 2014

I'm back!

Hallo igjen!
Som du ser, så er jeg tilbake! Kanskje visste du ikke at jeg har vært fraværende, men det har jeg altså vært, i alle fall på denne bloggen...
Noen vil kanskje påstå at "fraværende" er en generell tilstand for mitt vedkommende, i alle fall når jeg leser bøker og ikke minst når jeg ser på sport på TV, f.eks. skøyteløp! (Alle som leser dette, skjønner vel umiddelbart at jeg har passert de femti..  Jeg husker Maier, Schenk og særlig de fire essene, det var tider det!)

Men altså, her er jeg, og det på den første sommerdagen!Og det ER pent vær. Det betyr vel fin sommer det da?? I alle fall har jeg bestemt meg for å tro det :-) Uansett, det er vår og påske og sol!!
Og fantastisk klestørk,- alt det en kan glede seg over! Snorene er fulle av sengetøy etter palmehelgas storinnrykk av unge musikere! Så hyggelig å fylle huset med unge mennesker og musikk i alle kroker, jeg føler med rik som får oppleve noe slikt!
Påsken kunne ikke fått en bedre start, og snart fylles huset av alle som kommer hjem, er det rart at jeg smiler her jeg sitter?!


Nå skal det bli "kirkegang og klokkeklang og tur skog og hei", som vi sang på skolen hver lørdag (!!) før vi skulle hjem! Gleder meg!
God påske!


2 kommentarer: