mandag 27. februar 2012

Vinterferie, i sofakroken...

Jeg har tydeligvis ikke fått i meg nok av "vitaminene" avbildet i forrige blogginnlegg, for nesa lyser som et fyrtårn og renner som en foss, jeg hoster tordenskrall, og vinterferieaktivitene jeg hadde sett for meg, kan jeg nok glemme!

Her er det bare å ta vare på helsa og "pleie forkjølelsen", og jeg er "rustet" til tennene, for ikke å si "nesa", så det skal nok gå over, det tar vel en vinterferie, eller sånn...

Så det er altså nå det gjelder å finne de gode feriealternativene, og som alltid når det gjelder ferie, er jo hovedspørsmålet HVOR??

Litt "interiørblogging": Pleddet i forgrunnen kommer fra
"Princess", sauen er en ekte "Ludde" og kommer fra Ikea, det gjør
den rutete puta også , mens den andre puta har jeg sydd selv,
av en gammel kaftan; "gjenbruk er tingen"!
Med mitt utgangspunkt, er svaret enkelt, det blir i en SOFA!! Heller sofa enn seng, og pledd framfor dyne! -Og det må bli sofaen i kjellerstua, av to gode grunner:
1) Den er mye bedre å ligge på enn den i stua
2) Fasilitetene rundt... STOR tv, mange bøkerSå nå vet jeg i alle fall jeg hvor jeg skal i ferien, ikke verst!

                                               
- Og  HVA gjør en så på dette fasjonable etablissementet?
Man dyrker sine interesser: BBC lifestyle oppdaterer meg på alt fra mote til interiør og gode antikvitetskupp.Den sportslige aktiviteten er stor, og fordelen med sport i sofakroken, er at du kan være med på ALT fra Ligacupfinale på Wembley til VM i skiskyting i Rupolding, UTEN å betale i dyre dommer for billetter, eller fryse beina av deg mens du venter at neste løper skal fyke forbi deg.
Det er dessuten rikelig tilgang på te, kaffe og varm sjokolade, uten lange køer, og blir jeg lei av å være så sporty, er det bare å strekke ut armen og finne Nesbøs siste bok! Den har jeg faktisk ikke lest ennå, er det mulig?! Anbefaler ellers "Boktyven" (den beste boka jeg har lest på veldig lenge) og "Barnepiken", to veldig forskjellige, fantastiske bøker i en vinterferie!
Bærbar PC og internettilgang er også et "must", jeg deltar i det sosiale livet, uten å smitte noen, tenk det! Jeg kan drømme meg bort med NIB (norske intereørblogger, anbefales), finne sommerens reisemål - kanskje-, og nesten - bestille en flytur til f.eks. New York, eller skrive blogg...
Med andre ord: I denne sofakroken er mulighetene mange, det gjelder bare å ikke slite seg ut... Da kan jeg heldigvis bare legge hodet bakover, lukke øynene og vite at  "hallo - det er jo vinterferie"!  Sykt deilig!

2 kommentarer:

  1. Håper det går bedre med forkjølelsen din slik at du kan nyte denne fantastiske dagen!
    Kjempefin blogg du har! Ragnhild

    SvarSlett
  2. Ja, nyter dagen, i solkroken på verandaen- med lungebetennelse... :)

    SvarSlett