torsdag 9. juli 2015

Sommerhus
Jeg har et deilig sommerhus! På Sørlandet! Fjordutsikt! To minutters gange til nydelig badevann! Turløype som starter 50 meter bortenfor huset! En perle av en liten sørlandsby en ti minutters sykkeltur unna. Markjordbær og kaprifolium i hagen...
Nå fylles denne deilige plassen av glade feriegjester både på to og fire bein - hele tida; noen kommer, og noen drar, det er liv og røre! Noen er oppe klokka seks og nyter morgenkaffen bare noen timer etter at brettspillentusiastene har tuslet i seng, andre spiser frokost hele formiddagen fordi det er så koselig å sitte rundt kjøkkenbordet og prate og le og kjenne på feriefølelsen.
Noen tegner, og noen får endelig lest den boka de har tenkt på så lenge.I sommerhuset tar vi det på feriemanér; vi lever enkelt, deler på matlaging og rydding, og tåler å snuble over tolv par sko og tre hunder som leker i den knøttlille gangen.
Vi finner oss i å stå i dusjkø når tre familier er samlet på én gang. Ingen ting er vanskelig i sommerhuset, vi bare gleder oss over ferie og det å være sammen! Og været tar vi som det kommer, sommerhuset har peis!

Og det beste av alt; jeg får bo her hele året!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar