fredag 7. november 2014

Dare to believe!

27.2.15: 
I dag skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort her før, nemlig å legge ut en blogg en gang til, fordi jeg VÅGER å tro at denne sangen og ikke minst videoen, fortjener flere nye "lytt" og "kikk"!

Se her: Dare to believe

 Å våge å tro...på egen verdi, at en er bra nok akkurat som en er, å tro at en kan noe, at en har et talent for noe, er dessverre veldig vanskelig for mange mennesker - helt uavhengig av alder, og hva en måtte "gjøre" i livet. Derfor er det så viktig å løfte hverandre opp, heie på hverandre, oppmuntre hverandre! Det gjelder i en hver sammenheng -  på skolen, på jobben, i venneflokken, i nabolaget, i fotballaget, i menigheten, og ikke minst hjemme i familien. Det å bli sett og oppmuntret i det daglige, betyr utrolig mye, mye mer enn vi tenker over og tar innover oss! Vi får mot til å gå videre, det blir litt lettere å si"pytt, pytt" når ikke alt går som det skal - fordi vi vet at vi er verdsatt av noen. Oppriktig interesse i andres ve og vel, et oppmuntrende ord, et klapp på skulderen, betyr så mye!

Og i dag vil jeg heie litt ekstra på alle de flotte ungdommene som tør å satse på talentet sitt, som tør å utfordre seg selv og følge drømmene sine! Ungdommer som studerer i årevis for å bli musikere, sangere, dansere, ungdommer fulle av talent og med mange drømmer. Ungdommer som vet at framtida som utøvende kunstner kan være usikker, men som likevel står på, kaster seg ut i livet med kunst som de står inne for, som de tror på.Jeg heier på dere; Ingrid, Marius, Nora, Maria,  Joakim, Nina, Mari, Mathias, Andreas, Iselin, Erlend, Øystein, Martin, Bendik, Cato, og alle dere andre som går/har gått på LIPA. På en skole, der dere lærer at det "å støtte hverandre og ta vare på hverandre og oppmuntre hverandre, er det viktigste av alt" (som Sir Paul McCartney understreket i talen sin på "Graduation" i 2012), blir det varige resultat, uansett om dere blir utøvende kunstnere eller ikke!
Bruk alle gavene dere har, våg å å tro at dere KAN noe, at dere er GODE!
Lykke til! Jeg tror på dere!!Hilser til alle mine lesere med sangen som inspirerte meg til å skrive dette:

Trykk her, så får du høre:  
Dare to believe

DU er verdifull!Og selvfølgelig: HEIA NORGE! Gratulerer med VM-gull på stafett!
 Snakker om å tro på drømmene og å satse!!!

2 kommentarer: