mandag 19. august 2013

Mr. Stenbekk

Han heter ikke Mr Stenbekk, men han ER det! Alltid til stede, smilende og i farta! Han og hans kjære "Mrs. Stenbekk" står på for at alle, når de er gjester på Stenbekk, NMS' perle av et leirsted like utenfor Sarpsborg, skal ha det bra, trives og få god mat, sevice og ikke minst omsorg
Om det er leirdeltakere på Knøtteleir, det russiske skilandslaget (!!), "mannsmøte" eller slektsstevne, Mr. og Mrs. Stenbekk står på hodet for oss alle, med brennende hjerter for medmenneskene, for misjonen og for Jesus! Du bare kjenner varmen!
Og alle vi som har fått oppleve Stenbekk på leir eller i annen sammenheng, vet hva en slik plass betyr for selve livet! (Intet mindre!) Her får en opplevelser som setter seg i hjertet, og som gir varige verdier i et omskiftelig samfunn. Ved leirbålet er det godt å kjenne på fellesskapet og tilhørigheten, selvom en ikke husker sangtekstene... Det er forresten helt utrolig hvor mange sanger han kan dra på trekkspillet, Mr Stenbekk!
Så takk igjen for nok en fantastisk opplevelse på Stenbekk, vi kommer snart tilbake!Gøy på slektstreff!

Og alle som har sjansen og synes loppemarked er gøy, kan ta turen allerede førstkommende lørdag!
Da er en kjempestor gjeng med frivillige NMSere i full sving med et skikkelig stort loppis!
Og du finner sikkert Mrs Stenbekk blant duker og gardiner, mens Mister'n  er allesteds nærværende og dirigerer sine tropper!

En liten hilsen i dag til dem og alle dere andre
med et dikt av Tove Houck:

Å være stor

beundringsverdige 
gjerninger
skaper ikke 
et stort
menneske

men
kjærligheten
som varmer 
gjerningene

og 
godheten
som smiler
i hendene
viser
hvor stort
et menneske 
virkelig erIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar