tirsdag 14. mai 2013

Grimstad for beginners

Grimstad er en veldig hyggelig sørlandsby som du sikkert vet, og vel verdt et besøk! Allikevel har jeg bare så vidt vært der en gang før, og det er leeenge siden...
I dag var jeg imidlertid på venninnetur til denne perlen av en by. Sørlandsk sol og sommer holdt seg riktignok et stykke unna, men hvit trehusbebyggelse, koselige kaféer og butikker tok varmt i mot oss og sørget for stemningen!
- Det var mange sukkertøy for øynene her, ja, og historisk sus over alt fra ei postkasse (der selveste Hamsun sendte sine brev) til et apotek der Ibsen strevde i sin ungdom...
Mitt møte med "Ibsen"denne dagen, var smakfullt og fortjener absolutt noen ord: Café Ibsen bød på nostalgisk sjarm og fristende smaker som den godeste Henrik (Ibsen) nok måtte reise lenger enn til Grimstad for å oppleve i sin tid...En høidare var det uansett!
Det var også "Rips", en herlig butikk der vi ble oppdatert på hva som er trendy i interiørverdenen akkurat nå. Og så var det "Merethes lille atelier", eller var det "Lysthuset"?! En butikk syglade venninner har skrytt av i årevis- nå skjønner jeg hvorfor!
Så, ja! Jeg skal snart til Grimstad igjen, dette var jo bare en begynnelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar