tirsdag 23. oktober 2012

Kantarelljogging

I dag bestemte jeg meg for å jogge. Slike bestemmelser tar jeg ikke for ofte. Foretrekker "å mosjonere". Gjerne med soppkurven på armen. 

Men ikke i dag. Nei, i dag var treningsutstyret på. Til og med joggetightsen. Da Må jeg løpe. Om ikke annet så for syns skyld. Jeg er alltid avhengig av ytre motivering. Sopp for eksempel. Å lete etter sopp i dette distriktet betyr ofte både klatring og kryping. Fin trim!


Men i dag handlet det altså om å løpe. På mitt nivå. "Stella" syntes det var helt passe. Hun ble ikke hengende etter slik hun gjør når andre familiemedlemmer setter fart. Vi hadde fin driv! Noen bråstopp ble det riktignok når den firbeinte bare MÅTTE ett eller annet. Intervalltrening er bra! 

Vi var kommet godt i gang da vi så fem fine kantareller lyse i skogkanten. Klarer ikke å gå forbi sopp. Kan jo finne mer. Da blir det enda en herlig kveldsmat... 

Men hvordan skulle jeg få soppen med hjem? Ingen lommer på trangt treningstøy. Hundeposen var allerede brukt. Fem kantareller får plass i hånda. OK! Lenger innover skogsveien står det femti kantareller til(minst). O lykke!! Jogging fikk være jogging. Som jeg savnet soppkurven! T- skjorta! Den fikk duge! Som tenkt, så gjort! (Godt at jeg hadde en "utenpågenser"...) 
Soppen kom hjem i et knytte. 
Og jeg løp hjem!
Det ble kantarell- kveldsmat. 


PS! Neste gang jeg skal trene ute, må det være mørkt!


2 kommentarer:

  1. Takk for det! Tenker jeg må trene litt, så vi kan jogge sammen, i alle fall et lite stykke ... (og sannsynligvis blir det ingen kantarelldistraksjoner i desember)

    SvarSlett