onsdag 26. september 2012

En busslast med damer, bruktmarked og andre spillopper

Den årlige "messeturen" har gått av stabelen.
Denne gangen la vi turen til Bærums verk og Oslos beste vestkant, fraktet fra plass til plass i BUSS! - En ny opplevelse i denne sammenhengen, og noe som frister til gjentakelse!

Det gjorde ingen ting at bussen var forsinket ved avreise, strikketøyet kom fram allerede på vår lokale rutebilstasjon, og stemningen var upåklagelig,
ja, så god at noen av oss like godt fant fram kaffe
og niste også, der vi satt og ventet.
Er man på tur, så er man på tur...

Det sier seg jo selv at med høy termosføring, så blir det livat!
Heldigvis kunne vår utmerkede sjåfør regulere høreapparatet sitt når latterbrølene ble for høye, og når veldig mange skulle fortelle veldig mye på en gang!

Vi kom i alle fall trygt og godt fram til alle plasser vi skulle besøke, og det var mange: Fantastiske Bærums verk i strålende solskinn, med småbutikker og verksteder som kunne få en stakkar til å gå helt i spinn.
Neste stopp: NRK med TV- opptak, "Lindmo", vi var veldig fine! (Så du oss ikke?! Alle de vakre bakhodene i rødnyanser!! Neste gang skriver vi "julemessegjengen" på ryggen!)

Gøy var det uansett, og etter Lindmo- opptak, dro vi bokstavelig talt rett opp til eventyret! Holmenkollen Park Hotell tok i mot oss i all sin prakt, med hvite damaskduker og herlig mat under tømmertak og lysekroner. Vi føltes oss hensatt til en annen tid, litt uvirkelig... Men moro, lell!


Og mer moro skulle det bli: Lørdag fikk vi med oss marked på Vestkant-torget, suggererende vantehandel hos "Sally Ann" , shopping i Bogstadveien, ja, noen av oss var sogar på loppis i den Tyske kirken i Oslo, det var gemütlichkeit und sehr gut i alle kriker og kroker, vi kjente oss hjemme!
På hjemveien var vi på høstmarked på Nes jernverk ved Tvedestrand, kjempeartig!


Nå lurer vi bare på når vi skal reise neste gang? Og hvor? Kanskje det holder med en tur til Rutebilstasjonen??

2 kommentarer:

 1. Godt og artig skrevet Karin! Skjønner at du ikke har spesielt mye tid til Facebook....

  Randi S.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det - det var en morsom tur!!

   Jeg kikker ofte på hva som står på "veggen", putter på noen "likes" av og til, og synes DU legger ut mye artig!!

   Klem

   Slett