torsdag 22. september 2011

September i lilla

Ordet "høst" forbinder jeg med med sterke farger i gule og røde toner, gjennomsiktige blå morgener med isroser  på bilvinduene, våte dager i grått og ikke minst brune gummistøvler...


Men i denne måneder har jeg virkelig fått øynene opp for LILLA!
Jeg har alltid vært glad i lyngen som dekker skog og hei i fra begynnelsen av august (i år kom den allerede i juli).
Jeg er så glad i lyng at den var i brudebuketten min i sin tid! Og lyngfargen er jo en nydelig blanding av rosa og lilla!I vinduet har jeg en nydelig lilla orkide som har bestemt seg for å blomstre igjen etter sommerhvilen, og himmelen er stadig mørk lilla, det er en ny, voldsom regnbyge underveisJeg har funnet fram lilla lys, og nå er det jo en "fin tid ute til å være inne i", for å sitere en kamerat, så de brenner stadig,og løperen som jeg kjøpte  på Slottsmarked i Stockholm med tanke på advent, har prydet kjøkkenbordet i flere uker.


Og sannelig har jeg ikke begynt å kjøpe noen lilla klær, vet at de har vært i motebildet lenge og kanskje er på vei ut (?!) men jeg fryder meg over dem!! Kanskje blir jeg "freak" 30 år etter at lilla skjerf , "seterjakker" og fotformsko var tingen?!- Og det er jo bare godt og vel to måneder til advent, bemerker min kjære, så da så!


2 kommentarer:

  1. Så fine bilder og så fine farger. Jeg ble inspirert til å dra hjem og rydde og pynte litt.....

    SvarSlett